söndag 2 november 2008

Könsneutral äktenskaps lagstiftning NU!

Varför har vi inte redan en könsneutral lag? Varför får konstellationen man/kvinna gifta sig hur många gånger som helst i kyrkan, utan ramaskri från kristdemokraterna/ Sverigedemokrater?
Kristdemokrater - Sverigedemokrater = ingen skillnad mellan dessa skitpartier, verkar båda bestå av sinnessvaga idioter. Demokrater.....jo just det...........

Jag har bott granne med G i 31 år...........han är gift för 6:e gången, har massor med barn spridda över hela Sverige, är dömd för hustrumisshandel x flera. Han är pastor i en av frikyrkorna.........wow, hur i helvete resonerar den/de som godkänner denna idiots vigsel?
Han har gift sig i kyrka alla gångerna! Var är alla röster mot HETEROÄKTENSKAP?

Vännerna P & C har varit tillsammans i 35 år (sedan de var 15) har varit x-tra pappor åt många barn, alla från trasiga HETEROHEM. De har varit förnuftets röst och stöd åt massor av tonåringar, alla från från bråkiga HETEROHEM. De har gömt/skyddat vuxna som flytt från våldsamma makar/sambos, alla från HETEROHEM!

Dessa två mäns högsta önskan är att få gifta sig med varandra men religiösa HETERO-idioter tycker det är fel. Samme religiösa idiot som varit gift 6 gånger tycker att hans äktenskap blir sämre om P & C får gifta sig med varandra och jag måste fråga mig, hur då?

Jag tycker att vi ska förbjuda upprepade HETEROgiftemål; det om något förstör väl betydelsen av äktenskapen.
Det skulle vara förbjudet att strö barn omkring sig och inte ta ansvar för dem som HETEROKILLAR gör.
Det är redan förbjudet att sexuellt utnyttja, misshandla och döda som HETEROMÄN gör men varje dag visar media HETEROMÄNS våldsamma uppförande i ord och bild - ändå höjs inga röster i protest mot HETEROÄKTENSKAP - den farligaste platsen för kvinnor och barn.

Inför en könsneutral äktenskapslagstiftning nu!

Inga kommentarer: