fredag 31 oktober 2008

The Stranger - free weekly Seattle, USA

http://www.thestranger.com/seattle/SavageLove

Dan Savage har gjort mer för sexualupplysningen i amerika än alla religiösa församlingar, skolor och senatorer tillsammans har gjort. Han har i sin kolumn "Hey, Faggot" sedan "Savage Love" under 18 år svarat på frågor i tidningar över hela amerika och i och med internet, hela världen.

Han är rakt på sak och INGEN fråga är fel; han tycker poop-frågor är äckliga MEN HAN SVARAR ÄNDÅ!!!!Den mannen skulle vi ha haft tillgång till under uppväxten, tänk så många tonårsaborter, könssjukdommar och annan ångset som skulle ha kunnat undvikits med RÄTT information.

Dan har också skrivit böcker och hans "The Kid" är en av de roligaste, djupaste, mest rörande men ändå allvarligaste, bok jag har läst. Boken handlar om hur Dan och Terry (hans make) blev pappor till JD - den långa, svåra och roliga vägen till föräldraskap genom adoption.

Vi behöver människor som berättar sanningen om sex och samlevnad - det är enda sättet att skydda våra barn, få ner antalet aborter och våldtäkter.

FAKTA - du kan bli gravid under samlag med en person av motsatt kön. Nej betyd Nej! Pedofilen är INTE en okänd man som lurar i buskarna utan en NÄRSTÅENDE PERSON i barnets hem/omgivning.

KUNSKAP - Kondom skyddar mot alla sexuellt överförbara sjukdommar MEN ENDAST om kondomen sitter på under hela samlaget.

VETENSKAP - HIV-viruset och ALLA andra sexuellt överförbara sjukdommar SPRIDS AV MÄNNSIKOR AV BÅDA KÖNEN.




Inga kommentarer: